HTML

Előzmények

2008.09.17. 19:40 :: slayd

Tehát elkezdem. A nevem S.L.A.Y.D. A korom: igazából magam sem tudom... 1 - bármeddig...
A történet viszont nem igazán itt kezdődik.
Körülbelül 15 milliárd évvel ezelőtt még csak egyetlen elemi erő létezett: az Energia.
Egyfajta öntudatlan életerő, amely bármit megteremthet. Ez a végtelen és embereknek felfoghatatlan erő alkotta meg az ismert és ismeretlen világegyetemet. Méghozzá önmagából, az emberek számára csak "semminek" nevezett dologból. Na kicsit ugorjunk. Az emberiség nőtt és nőtt, és többfajta természetfeletti erőt tisztelve hű maradt ahhoz, hogy ami meg lett teremtve, azt használja.
 Majd elérkezett a pillanat amikor öntudatlanul is választani kellett, mivel megjelent egy új találmány: a technika. Gyors, megbízható, és ez az embereknek elég volt. Nem törődtek vele hogy csak ugyanazt az anyagot forgatják körbe és körbe, ami meg lett egyszer teremtve, az emberben felébredt a teremtés vágya, teremtőt akart játszani.
Kialakult ezek mellett egy másik csoport is amely mai napig fennmaradt, és túllátott az emberek által alkotott világon. Ezt a csoportot nevezik többféle képpen az emberi irományokban: az Avatárok, stb. Én csak úgy hívom: Velir'Taran, azaz a Végtelen Élet Figyelői (The Watchers Of The Ethernal Life).
Ez a csoportja az emberiségnek hódol az Energiának, és lassanként megtanulták, hogy teremtsenek az akaratukkal a "semmiből" tárgyakat, életet, és többet... Elzárkóztak a világtól, megtanultak kapukat létrehozni, féregjáratokat más világokba, és letelepedtek egy bolygón, figyelve továbbra is az embereket, észrevétlenül, de viszonylag segítőkészen.
Viszont mivel a világban rossz is van, ezért ez a csoport felel azért, hogy az emberek kimaradjanak a világok harcaiból, amit nem lennének képesek egységesen megérteni.
És itt kezdődik a legenda. A hősiesség fontos előnye Figyelőknek, így minden 500. földi évben új védelmezőket választanak ki, hogy védjék meg saját és másvilágok békéit.
Ezért a szolgálatért "cserébe" mértéktelen és korlátlan hatalmat kapnak, egy bizonyos elemi erő felett(Föld, Víz, Tűz, Levegő, Fény , Sötétség, stb.)
Áltlában még születés előtt kiválasztják az új védelmezőket, de néha még azelőtt, ugyanis minden test energiája, amely a testet irányítja igazából, halálunkkor vándorol, és újra formálódik, igazodik az új testhez, amibe kerülni fog.
Így öntudatlanul, de megmaradnak a lélekjellemzők, és ez alapján egy bajnokot a halála pillanatában is választhatnak, a következő életére.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://realfiction.blog.hu/api/trackback/id/tr75668447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása